Wednesday, November 9, 2016

ARJEN LUKSUS – Erinomainen keino lähteä kehittämään tuotteille ja palveluille lisähintaaYrityksen arjen luksus on mahdollisuus kaikille suomalaisille yrityksille, jotka haluavat olla toimialansa parhaimistossa. Silloin ei tarvitse kilpailla halvoilla hinnoilla vaan korkealaatuisella konseptilla ja palvelun laadulla. Kukapa ei haluaisi kasvattaa liikevaihtoa?

Asiakasyrityksemme, jossa konsepti ja laatu kohdallaan on - Classic Pizza Restaurant/Hangon Makaronitehdas. Yritys tekee pizzaa korkealaatuisista raaka-aineista ja yllättävillä resepteillä.
Classic Pizza Restaurants on luonut arjen luksusta, johon monilla kulutajilla on varaa. Ravintola on yhdistänyt shampanjan ja pizzat. Shampanjalistalta löytyy Forbesin maailman parhaaksi listaama Legras -shampanja ja pizzareseptejä ovat laatineet Michelinkokit Jouni Törmänen ja Dani Garcia.

Yritys voitti Kasvu Openin 2016 jo toimivien yritysten Start again -sarjan.
Tuomariston mukaan yritys on kiinni trendissä, jossa kulutetaan vähemmän, mutta parempaa.
Tuote ei kilpaile hinnalla, vaan arjen luksuksella. Maailman paras pizzaketju Suomesta on ajatuksena hieno ja rohkea.

– Maamme ei nouse pelkällä teknologialla, vaan tarvitsee palvelu- ja markkinointiosaamista. Classic Pizza Restaurant/Hangon Makaronitehdas on kansainvälistyessään esimerkki tästä, tuomaristo sanoo.
Classic pizza Restaurantsin luksuskokemus syntyy huomioivasta palvelusta yhdistettynä korkeaan laatuun. Taito olla oman alansa huippu on suomalaisten yritysten mahdolisuus saada oma siivunsa kasvavista luksusmarkkinoista.


No comments:

Post a Comment