Yrityksen arjen luksus on mahdollisuus kaikille
suomalaisille yrityksille, jotka haluavat olla toimialansa parhaimistossa.
Silloin ei tarvitse kilpailla halvoilla hinnoilla vaan korkealaatuisella
konseptilla ja palvelun laadulla. Kukapa ei haluaisi kasvattaa liikevaihtoa?
Asiakasyrityksemme, jossa konsepti ja laatu kohdallaan
on - Classic Pizza Restaurant/Hangon Makaronitehdas.
Yritys tekee pizzaa korkealaatuisista raaka-aineista ja yllättävillä
resepteillä.
Classic Pizza Restaurants on
luonut arjen luksusta, johon monilla kulutajilla on varaa. Ravintola on
yhdistänyt shampanjan ja pizzat. Shampanjalistalta löytyy Forbesin maailman
parhaaksi listaama Legras -shampanja ja pizzareseptejä ovat laatineet
Michelinkokit Jouni Törmänen ja Dani Garcia.
Yritys voitti Kasvu Openin 2016
jo toimivien yritysten Start again -sarjan.
Tuomariston mukaan yritys on
kiinni trendissä, jossa kulutetaan vähemmän, mutta parempaa.
Tuote ei kilpaile hinnalla, vaan
arjen luksuksella. Maailman paras pizzaketju Suomesta on ajatuksena hieno ja
rohkea.
– Maamme ei nouse pelkällä
teknologialla, vaan tarvitsee palvelu- ja markkinointiosaamista. Classic Pizza
Restaurant/Hangon Makaronitehdas on kansainvälistyessään esimerkki tästä,
tuomaristo sanoo.
Classic pizza Restaurantsin
luksuskokemus syntyy huomioivasta palvelusta yhdistettynä korkeaan laatuun.
Taito olla oman alansa huippu on suomalaisten yritysten mahdolisuus saada oma
siivunsa kasvavista luksusmarkkinoista.
No comments:
Post a Comment