Monday, October 10, 2016

LUKSUS - Suomalainen osaaminen kilpailuetuna - kirja julkaistaan 27.10.2016 Helsingin Kirjamessuilla

Tervetuloa torstaina 27.10 klo 10.30 Aino-lavalle kuulemaan lisää suomalaisesta luksusliiketoiminnasta.


Mikä erottaa luksuksen tavallisesta tuotteesta tai palvelusta? Mitä luksus voi tarkoittaa eri aloilla toimivien yrityksen tuotteissa ja palveluissa ja millaista kasvua luksuksen kautta voidaan luoda liiketoimintaan? Miten tuote- tai palvelustrategiaa kehitetään vaativien asiakasryhmien suuntaan?
Monilla suomalaisyrityksillä on tuotteidensa ja palveluidensa puolesta erinomaiset edellytykset kilpailla kaikkein maksukykyisimmistä asiakkaista. Tämä ensimmäinen suomalaista luksusliiketoimintaa käsittelevä kirja antaa eväitä yritystoiminnan kehittämiseen. Se tarjoaa visioita ja inspiraatiota suomalaiselle liike-elämälle sekä yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita luksusliiketoiminnasta. 
Meillä on mahdollisuus kehittää kuluttajatuotteita ja -palveluja tuottavien yritystemme kasvua ja kansainvälistymistä. Luksusosaamisen kasvattaminen on mahdollisuus, josta hyötyy koko kansantaloutemme. Kirjamme haastaakin nostamaan Suomen nousuun: jos tämä osataan ja saadaan toimimaan muualla, miksei meilläkin?
Kristiina Palmgren, KM ja eMBA ja Satu Väkiparta, KTM ovat suomalaisen luksusliiketoiminnan kehittäjiä ja kouluttajia. He ovat Suomen ensimmäisen luksusklusteriohjelman perustajia, Haaga-Helian luksuskouluttajia sekä Greetings From Luxury Finland Start Up -yrityksen osakkaita.  Molemmat ovat pitkän linjan yritysvalmennuksen ja yrittäjyyden osaajia.  

https://www.talentumshop.fi/ainutlaatuista.html
  

No comments:

Post a Comment